IO.NO

Fullversjon Nytt søk

A Love Story AS

Du kan nå få dine helt unike og personige trykksaker. Kolleksjonen er printet for hånd på "gamlemåten" slik at de får et helt unikt særpreg.

Vis i kart
909 51 407
454 43 272
info@alovestory.no http://www.alovestory.no/

Mer informasjon

A Love Story ble etablert våren 2015 av Linda og Celine. Vi har base i Oslo, men leverer til hele landet. Vår visjon er å tilby unike og eksklusive trykksaker med hovedfokus på kvalitet og detaljer. Vi spesialdesigner trykksaker til bryllup, dåp, bursdag, fest etc.

Du kan nå få dine helt unike og personige trykksaker. Kolleksjonen er printet for hånd på “gamlemåten” slik at de får et helt unikt særpreg.

Om oss på A Love Story:

LINDA

Linda er er en jente med et brennende engasjement for bryllup og eventdesign. Hun utdannet seg til interiørarkitekt i California og tok samtidig bryllupsplanleggerutdannelse. Etter hun kom hjem fra studier har hun jobbet som bryllupsplanlegger, interiørarkitekt og eventdesigner. I sine ni år i bransjen har hun vært igjenom mange store og små prosjekter og bryllup,

CELINE

Celine er gründer og medeier i A Love Story. Hun er utdannet interiørarkitekt fra Griffith University i Australia. Og har de siste årene jobbet som interiørarkitekt i Oslo.

” Jeg var så heldig å få Linda som kollega i min første jobb tilbake i Norge. Vi fant fort ut at vi hadde mange felles lidenskaper, bryllup var en av disse. “.

Siden da har vi to gått sammen for å dele våre interesser for trykksaker. Vi mener at det er alle de små detaljene som er viktige for et gjennomført konsept.

Kontaktinformasjon

http://www.alovestory.no/

Besøksadresse Reichweins gate 4, 0254 Oslo
Postadresse Reichweins gate 4, 0254 Oslo
 
Epost
info@alovestory.no
Telefon
(+47) 909 51 407
Mobiltelefon
(+47) 909 51 407
Vakttelefon
(+47) 454 43 272

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies